Бившият ни посланик в Москва и настоящ анализатор на политическите

...
Бившият ни посланик в Москва и настоящ анализатор на политическите
Коментари Харесай

Бившият ни посланик в Москва, Илиан Василев: Каня всичките министри барабар с Пеевски на публичен дебат

Бившият ни дипломат в Москва и сегашен анализатор на политическите процеси у нас и по света - Илиан Василев даде своя коментар за  набиращите скорост митинг и. Той прикани министрите от кабинета “барабар с Пеевски ” на обществен спор, по отношение на пътищата за изхода от рецесията.

Публикуваме целият текст без редакторска интервенция:

“Господин Борисов , нямам искания за никакъв пост, само че ви подсигурявам две неща.

Първо, че от направеното до този миг със оправянето на икономическите и обществени последици от рецесията, вие нямате компетенцията, професионалния опит и най-много волята и опцията /доколкото сте лимитирани в границите на това което ви разрешават Доган, Пеевски и Гешев/ да преведете България през рецесията. Не сте водач за сложни времена.

Второ, познавам най-малко двадесет души, които са на светлинни години по опит и морал над вашите инцидентно оказали се във властта политици. Ще оказвам помощ и напълно ще се отдам на това да преминем по този начин през рецесията, че по-късно България да бъде в случай че не изчистена, то най-малко освободена от гнета на корупцията, на неналичието на морал и плена на частните ползи на задкулисието.

Ако желаете да спорим поканвам всичките ви министри заедно с Пеевски на обществен спор по отношение на пътищата за изхода от рецесията. Нямате концепция какъв брой сте надалеч от решенията и управническите умения. Вие и вашите министри в никакъв случай не сте имали задълбчени знания в областите в които реализират ръководство. Опитът ви е кабинетен, само че той е тотално несъответстващ за справяне с провокациите на рецесията. 

Никога не сте били близо даже до междинните стандарти на положително ръководство на рецесии, изключително във връзка с ранната диагностика и терапия. Просто бяхте най-големия късметлия да се " возите " в началото на отрицанието на тройната коалиция, на омерзението от Орешарски и Пеевски и по-късно на добра стопанска обстановка.

Разполагахте с 450 милиарда лв., които разпределихте по време на вашето ръководство. Най-елементарния разбор разноски - изгоди ще ви прати освен в оставка, само че и в съда.

Да не приказваме, че спрямо 2009 година през днешния ден сме по изостанали от Хърватска и Румъния на дъното на Европейски Съюз, което значи - на български, че сте се провалили в построяването на конкурентна страна, общество и стопанска система. Това е несъмнено!!! ”
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР