Бившият ни посланик в Израел коментира това, което се случва

...
Бившият ни посланик в Израел коментира това, което се случва
Коментари Харесай

Бившият ни посланик в Израел: Това е провокация към глобалните сили

Бившият ни дипломат в Израел разяснява това, което се случва там.

Провокацията е толкоз огромна, че можем да чакаме слагането на масата на всевъзможни залози. Не мисля, че ще е земя, а предпочитание да се повлияе на обстановката в Израел, да се унижи Израел и да се получат политически придобивки като да вземем за пример освобождение на политически заложници.Това сподели в изявление за Българска национална телевизия някогашният ни посланик в Израел Румяна Бъчварова.

" Това е провокация към световните сили, огромните страни, демократичните страни. Политическите борби ще продължат, без да можем към този миг да определим предстоящите
залози за тях ", добави тя, написа novini.bg. 

Според нея, най-важното е Израел да формулира окончателната цел на интервенция " Железни мечове ". " При доста други спорове действаше повече политиката на възпирането и по-умереният звук, не се стигаше до края, с цел да бъдат осъдени агресорите. Само пред 2 години имаше мощна офанзива към Тел Авив с ракети. Не е ясно по какъв начин наподобява края на тази война ", разяснява Бъчварова.

" Мои другари от Израел споделят, че не са виждали такова нещо и не имат вяра скоро да свърши. Проблемите в Близкия Изток са толкоз от дълго време и толкоз дълбоки, че не можем да чакаме бързо позволение. Ще се отрази на Европаа, света и България тази обстановка, тъй като тя има доста пластове ", предвижда някогашният ни дипломат в Израел.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР