Бившият национален състезател на България Станислав Ангелов коментира очакванията си

...
Бившият национален състезател на България Станислав Ангелов коментира очакванията си
Коментари Харесай

Станислав Ангелов: Време е да започне да функционира и Изпълкомът

Бившият народен играч на България Станислав Ангелов разяснява упованията си от Конгреса на БФС, който ще се организира през днешния ден в София. Представителят на Левски-Раковски разяснява пред публицисти, че е време родният футбол да спре да се ръководи еднолично. Той е безапелационен, че зад новия президент на БФС би трябвало да има обединен и работещ екип, който е подготвен да поеме отговорност за дейностите си.

„ Надявам се футболът ни към този момент да стартира да се развива. Надявам се всичко да мине по естествен метод и в реда на нещата. Какво ще стане ще забележим вътре – какъв брой хора ще дойдат, по какъв начин ще се легитимират. Предстои забавен ден “, разяснява Ангелов.

„ Както всичко, и българският футбол би трябвало да стартира да се ръководи по-различно. Време е да стартира да действа и Изпълкома. Трябва да има разговор и да не се ръководи от един единствен човек. Кой ще бъде лицето, което да застане начело – естествено, че неговата дума ще бъде значима, само че зад него би трябвало да има един обединен екип от Изпълнителен комитет, който да действа съществено и устойчиво. Да имаме напълно друга визия и да се носи повече отговорност, която да предразположи по-добро развиване за целия ни футбол “, добави още някогашният национал.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР