Бившият национал Валери Божинов промени отношението си срещу треньора на

...
Бившият национал Валери Божинов промени отношението си срещу треньора на
Коментари Харесай

Божинов обърна палачинката срещу Хубчев и го обяви за страхливец

Бившият национал Валери Божинов промени отношението си против треньора на " Левски " Петър Хубчев и го разгласи за страхливец.

" Няма да укривам, че тогава (през лятото на м.г.) помолих Хубчев да остана в " Левски " и да завърша кариерата си там, само че очевидно съм му пречел. Според мен той е нерешителен човек, страхливец е. Има боязън даже и от самия себе си. Страх го е да работи с хора, които имат мнение, хора като мен. Аз споделям каквото мисля. Говоря откровено, подобен човек съм ", съобщи 33-годишният нападател пред " Спортал ".

Интересното е, че при освобождението си от " Левски " Божинов бе на друго мнение. Тогава той съобщи: " Благодаря на Павел Колев, че ме докара, както и на Хубчев за искреността, че не у влизам в проектите. Нямам срещу никой, треньорът има своите визии и проекти. Щом не му влизам в проектите няма да бъда пречка на " Левски ".

Сега обаче Божинов не се ограничи с тези рецензии. " Животът е кръговрат. Това, което се случи с мен, може да се случи и с Хубчев в утрешния ден. Гледайки играчите, които взима, не съм видял да е уцелил до момента...  Селекцията им куца, не ми харесва. По-добре да даде късмет на българите. Без Жиката (б.ред. - Живко Миланов) и (Иван) Горанов тимът ще падне с 50%... Не ми харесва отношението на Хубчев към Ники Михайлов, той е национал. Това е мое мнение ", сподели Божинов, който в края на предходната година напусна " Ботев " (Враца) и сега води подготовка с втородивизионния " Септември " (Сф), в изчакване да получи някаква прилична оферта.

Божинов реши също по този начин да покаже обичта си към " Левски " по необикновен метод. Той даде обещание да провежда концерт на сръбската турбофолк певица Цеца Величкович на ст. " Георги Аспарухов ", в случай че " сините " станат първенци. " Когато " Левски " стане първенец, ще поканя Цеца. Защо не когато се връчва купата, на стадиона да не е Цеца. Обещавам, че ще я поканя - да пее на връчването на купата на " Левски ", зарече се някогашният нападател на " Фиорентина ", " Ювентус ", " Манчестър С " и др.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР