Бившият национал Валери Божинов не крие своите амбиции във футбола.

...
Бившият национал Валери Божинов не крие своите амбиции във футбола.
Коментари Харесай

Божинов: Скоро ще обявя нов проект, не съм казал стоп на футбола

Бившият национал Валери Божинов не крие своите упоритости във футбола. В момента нападателят кара курс за спортни шефове в Италия и наподобява желае да поеме по нов път. Пред dsport Божинов разкри детайлности.

Скоро ще разглася един план, имам хрумвания в малкия екран. Искам да оказа помощ доста на българския футбол, да се върне там, където му е мястото. Имаме потребност от мощни тимове - Левски, ЦСКА, Локо и Ботев. Апел към страната да помогне на всички клубове за бази. Ако страната не помогне да се създадат игрища и бази, няма по какъв начин да стане. Ако те не оказват помощ на футбола и спорта, няма кой да помогне. Дай Боже да се създадат нещата и хората, които са на власт да извърнат внимание на базите и стадионите, тъй като има потребност ", съобщи някогашният помощник-треньор на Септември.
 Валери Божинов разкри дали е разговарял със притежателите на Локомотив (Пловдив)
Валери Божинов разкри дали е разговарял със притежателите на Локомотив (Пловдив)

Бившият футболист не отхвърли, че може да заеме пост в клуба

" Лично не съм оповестил края на кариерата си, не съм споделил стоп. Искам когато го направя, да се направи нещо запаметяващо се и уместно като бенефис. Когато разглася, че завършва с футболната си кариера, аз ще го разглася. Дай Боже тогава да направя бенефис. Трябва да го реша дали съм завършил. На този стадий не съм се отказал. Не си диря тим, аз съм на 36 години, само че за мен има можещи и неможещи, а не млади и остарели. Когато го реша и кажа край, стоп, спирам с футбола, ще направя бенефис с хора, треньори и тимове. Много са значими контактите и връзките с някогашни ръководотели, треньори и тимове ", сподели Божинов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР