Бившият национал на Бразилия Валтер Касагранде нападна звездата Неймар заради

...
Бившият национал на Бразилия Валтер Касагранде нападна звездата Неймар заради
Коментари Харесай

Бивш национал на Бразилия: Неймар е разглезено дете

Бившият национал на Бразилия Валтер Касагранде атакува звездата Неймар поради държанието му. Както е известно, бразилският състезател на ПСЖ бе изпъден нощес в мача против Страсбург (2:1), откакто получи втори жълт картон за симулация.

Според Касагранде Неймар съзнателно си е изкарал червен картон, с цел да може да пропусне идващия мач против Ланс и по този начин да отпразнува новогодишната нощ в Бразилия. " Неймар за следващ път потвърждава, че е капризно дете, както на терена, по този начин и отвън него. Когато Световната купа завърши, той сподели, че е доста смутен, а по-късно пристигна в Бразилия единствено с цел да провежда празненства и да бъде с други хора ", споделя Касагранде в изявление за UOL.

Бившият национал на Бразилия съпостави държанието на Неймар с това на Мбапе: “След фантастичния край, в който вкара три гола, Мбапе незабавно се върна към тренировките. От друга страна, Неймар беше заставен да се върне. И дано уточним: това не беше негова спонтанна концепция. Той се върна единствено тъй като щеше да се окаже в неприятна обстановка, в случай че не беше участвал на мачовете на ПСЖ. Сега той ще се върне в Бразилия, с цел да провежда новогодишно празненство, защото е осъден. Липсата на централизация и отговорност у този човек е невероятна ".

Касагранде, който е известен футболен анализатор в Бразилия, е някогашен критик на Неймар, като го е упреквал нееднократно в разглезеност и липса на професионализъм.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР