Бившият национал на България Михаил Александров е един от тези,

...
Бившият национал на България Михаил Александров е един от тези,
Коментари Харесай

Михаил Александров с емоционален изблик след случката с Ериксен

Бившият национал на България Михаил Александров е един от тези, които реагираха след случая с Кристиан Ериксен. Както е известно, датският национал колабира през първото полувреме на мача с Финландия от Евро 2020 в Копенхаген.

Александров изригна в обществената мрежа Инстаграм, където разгласява прочувствено обръщение към всички, които не правят оценка труда на футболистите, лишенията и компликациите, през които минават в кариерата си.

"Рядко си разрешавам да показвам усеща в прибързани постове и да бъда краен, само че този път ще прекрача границата без даже да се замисля. До всички тези, които са толкоз надалеч от футболистите и техния живот, само че в действителност си мислят, че са толкоз близо! До всички тези, които изричат "аз мога по-добре от тоя ", до момента в който гледат даден мач. Майната ви! Нямате никаква концепция какъв брой сложен е животът на даден футболист и през какво минава преди, по време и след дадена среща, която гледате от канапето у дома. Нямате никаква концепция дали го боли нещо, дали му е мъчно и дали се усеща добре! Разбирате го когато се случи нещо такова и стартирате да го цените една концепция повече. До всички Върховен административен съд, колкото и доста да сте - нека всеки един от вас осъзнае какъв брой опасен е футболният живот и идващият път, когато решите да избивате комплекси върху някого просто се поклонете. Поклонете се поради този, който се бори за живота си до момента в който играе за родината си; поклонете се болести тези, които са го обкръжили и се молят за него; поклонете се, поради всичките тежки натоварвания, всичките неналичия у дома, всичката болежка и всичките ограничения, които вие НЕ е нужно да вършиме! Няма да издържите и седмица в света на даден състезател, тъй че идващият път, когато видите подобен, просто го уважавайте! Молим се за Ериксен “, написа Александров в обществената мрежа.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР