Бившият национал на България Димитър Бербатов призна, че скоро ще

...
Бившият национал на България Димитър Бербатов призна, че скоро ще
Коментари Харесай

Бербатов обмисля да спре с футбола

Бившият национал на България Димитър Бербатов призна, че скоро ще вземе решение дали да приключи футболната си кариера. За последно 37-годишният нападател игра в индийското състезание с екипа на Керала Бластърс, а през днешния ден някогашният голмайстор на Висшата лига разгласи, че ще работи с една от най-популярните букмейкърски къщи като анализатор.
„ Да имаш доста ползи в действителност е проблем, тъй като тогава се разпръскваш и не успяваш да се концентрираш върху едно несъмнено нещо. Ще опитам за в бъдеще да си подредя целите и да видя, в кое ще бъда най-полезен. В момента се пробвам да бъда на доста места и да бъда потребен на много хора, в това число и на себе си “, съобщи Бербатов, представен от БГНЕС.

Той призна, че досега не е получавал оферта да премине в някой клуб. „ Човек би трябвало да бъде реалист във връзка с това къде се намира в избран миг от живота си – какво може да прави, с какво може да оказва помощ, дали не пречи. Може би след известно време ще взема решение по какъв начин ще се развива кариерата ми отсега нататък – може би е време да спра с футбола. От друга страна, елементарно ли е да спреш с това, което обичаш и което си правил цялостен живот? Все отново идва миг, в който би трябвало да се вземе решение. Проблемът при нас футболистите е, че никой не желае да спре”, сподели още Бербатов.

„ Не желая да обидя никого, само че с цел да те познават като съумял футболист и с цел да видиш най-хубавото от този спорт, би трябвало да отидеш на доста по-високо ниво”, на мнение е футболистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР