Бившият национал Кристоф Мецелдер получи условна присъда в размер на

...
Бившият национал Кристоф Мецелдер получи условна присъда в размер на
Коментари Харесай

Мецелдер се отърва с условна присъда за детската порнография

Бившият национал Кристоф Мецелдер получи условна присъда в размер на 10 месеца от съда в Дюселдорф по обвиняването за разпространяване на детска порнография. Делото против някогашния футболист на Реал Мадрид и Борусия Дортмунд стартира през днешния ден и се очакваше да продължи до 10 май, само че завърши единствено за ден, откакто Мецелдер призна напълно виновността си.

В своето обвиняване прокуратурата съобщи, че в телефона на някогашния централен бранител са били открити общо 297 файла с детска порнография, от които той е разпратил 29 на три дами посредством програмата УотсАп. " Сдобих се с противозаконните фотоси, които бяха със свободен достъп в интернет и аз направих скрийншотове. Споделих своите рискови мечти в чатове ", призна 40-годишния Мецелдер от свидетелската банка.

От прокуратурата допълниха, че една от разпратените фотоси от Мецелдер е била на невръстно дете в " доста сексуализирана поза ". Мецелдер съобщи, че в никакъв случай не е " нападал деца и младежи, макар своите графични мнения в чатовете. Това се случваше единствено в паралелната цифрова галактика ". Съдия Астрид Щамерйохан одобри, че подсъдимият е посочил " същинско разкайване " за стореното и че публичността на самото дело е наказване за него. " Очаква се той одобри това дело като предизвестие и да прави повече закононарушения ", сподели тя.

Бившият футболист съобщи още, че ще одобри наказването си и помоли за амнистия жертвите на полово принуждение.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР