Бившият национал Илия Груев ще работи в Бундеслигата, след като

...
Бившият национал Илия Груев ще работи в Бундеслигата, след като
Коментари Харесай

Груев стана помощник във "Вердер"

Бившият национал Илия Груев ще работи в Бундеслигата, откакто стана част от треньорския щаб на четирикратния първенец на Германия  " Вердер " (Бремен). Груев ще оказва помощ на треньора Флориан Кофелд. 

" Очаквам с неспокойствие новите си задания в екипа на Флориан Кофелд. Той е страховит старши треньор, който оценявам от доста време. Сигурен съм, че дружно можем да реализираме доста с " Вердер ", сподели Груев. В продължение на 3 години той бе старши треньор на " Дуисбург ", като изведе отбора до Втора Бундеслига. Българинът бе уволнен през октомври 2018 г. Преди това той работи като асистент в " Хайдук " (Сплит), " Кайзерслаутерн " и " Дуисбург ".

" Илия е оптимално попълнение за нашия екип. Дълги години той бе футболист и също по този начин носи доста опит като треньор ", разяснява Кофелд.  " Вердер " е на 9-о място в класирането с 47 точки, като два кръга преди края към момента има научен късмет да си обезпечи присъединяване в Лига Европа.

Във " Вердер " играе синът на Груев - Илия-младши, който е капитан на младежкия тим до 19 години. През предишния месец 18-годишният футболист подписа и професионален контракт с отбора. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР