Бившият национал Благой Георгиев се врече във вечна вярност с

...
Бившият национал Благой Георгиев се врече във вечна вярност с
Коментари Харесай

Благо Джийзъса се врече във вечна вярност на велинградчанката Полина

Бившият национал Благой Георгиев се врече във безконечна честност с новата си другарка Полина Спасова. Младата двойка даде начало на взаимния фамилен живот през днешния ден на гала, която почетоха техни близки.

Сватбата те подвигнаха в родния град на хубавицата - Велинград. Булката, която е с 20 години по-малка от някогашният футболист на националния тим, се появи с два тоалета. Тя изненада гостите си с обилна рокля за церемонията, а след това облече изчистен модел рокля без презрамки и с дълбока цепка за ресторанта.

Полина произлиза от заможно семейство и известно време преди венчавката им се спрягаше, че точно татко ѝ ще бъде този, който ще поеме разноските.

Припомняме, че Благой напълно скоро извести, че има връзка с младото момиче. Младоженците обаче бързо споделиха с почитателите си тяхната взаимна екзотична отмора.

Джийзъса до преди месеци беше привързан с известната русокоска Златка Райкова. За някогашния футболист това е втора женитба. По време на престоя си в Русия като футболист, той се венча за танцьорката и милионерска наследница Есмер. Георгиев има по един наследник от Златка и Есмер, а преди този момент някогашната гимнастичка Христина Витанова го подари със наследник и щерка.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР