Бившият национал Благой Георгиев е претърпял операция на менискуса в

...
Бившият национал Благой Георгиев е претърпял операция на менискуса в
Коментари Харесай

Благой Георгиев претърпя операция на коляното


Бившият национал Благой Георгиев е претърпял интервенция на менискуса в лявото коляно. Футболистът заяви това пред " 24 часа " от Москва, където се възвръща.

35-годишният халф сега е играч на Оренбург, който играе във второто равнище на съветския футбол. В мач от него някогашният национал е усетил казуса в коляното си.

" Наложи се да бъда опериран. За тази година за мен мачовете завършиха ", съобщи Благо.

Неговият контракт с Оренбург е до края на сезона. В него има алтернатива за удължаването му с още една година, в случай че отборът се завърне в Премиер лигата. 

Благо играе в съветския хайлайф от началото на 2009 година до края на предходната акция. Халфът носи фланелките на Ахмат, Амкар и Рубин.

Междувременно настоящият капитан на националите Ивелин Попов попадна в любопитна обстановка в минутите след успеха над Уфа (3:1) от следващия кръг на съветското състезание.

Попето излезе като титуляр, само че в 75-ата минута отстъпи мястото си на Марио Пашалич. След последния съдийски сигнал старши треньорът на Спартак Масимо Карера по роднински прегърна българина и стартира да му шепти нещо в ухото.

Двамата не стопираха да се усмихват, а фрагментите от разговора посред им откриха място в обичайния седмичен преглед на уеб страницата Чемпионат за най-интересните моменти от кръга.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР