Бившият наставник на Наполи Рафаел Бенитес вярва, че тимът има

...
Бившият наставник на Наполи Рафаел Бенитес вярва, че тимът има
Коментари Харесай

Бенитес: Наполи може да спечели Шампионската лига

Бившият ментор на Наполи Рафаел Бенитес има вяра, че отборът има сериозен късмет да завоюва Шампионската лига. “Партенопеите ” водят с 15 точки преднина на върха в Серия " А " 15 кръга преди края на сезона, а в осминафиналите на ШЛ се изправя против немския Айнтрахт (Франкфурт).

„ Когато приказваме за любимци в шампионата, всеки споделя все едни и същи имена – Реал Мадрид, Манчестър Сити и така нататък Но Наполи има всички шансове да се наложи и в Европа. Те нямат нищо за губене, играят добре и имат огромно преимущество във вътрешното състезание, което няма да води до огромно разпръскване във физическо и психическо отношение. Могат да продължат напред в европейските шампионати, а колкото повече напредват, толкоз по-силни ще стават. Знам каква еуфория провокира Наполи в града и каква е поддръжката за тима, тъй че за какво да не завоюва Шампионската лига. Казах на Лучано Спалети, че той ще върне купата в Неапол. Той не искаше да ме слуша от поверие, само че знам, че това е точният миг “, разяснява Бенитес пред “Гадзета дело спорт ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР