Бившият наставник Байерн Мюнхен Карло Анчелоти опроверга слуховете, които го

...
Бившият наставник Байерн Мюнхен Карло Анчелоти опроверга слуховете, които го
Коментари Харесай

Анчелоти за слуховете за Челси: Няма нищо вярно

Бившият ментор Байерн Мюнхен Карло Анчелоти опроверга слуховете, които го свързваха с Челси. Специалистът, който се раздели с баварците поради неуверените резултати на отбора в последните месеци, съобщи, че спекулациите за „ сините “ са безпочвени.

„ Всеки ден ме свързват с друг тим, за последно бе Челси, по-късно моят другар Конте се ядоса. Говоря си с него и няма нищо правилно “, показа Анчелоти пред Radio Anch'io Sport, откакто бе забелязан да следи мача на Челси против Рома (3:3) от груповата фаза на Шампионската лига на „ Стамфорд Бридж “.

В Челси опровергаха слуховете за промяна на Конте

Върнат за прощален път на разлъката сред него и немския исполин, Анчелоти изясни метафизичен: „ Може би към този момент не имаха вяра в работата ми. Сега виждам напред и съм си взел време да виждам футбол като фен. Ще диря варианти в бъдеше, не в този момент. Би ми допаднало да основа план, да работя на мира, макар че в тази специалност спокойствието е невероятно. Чакам умерено, не бързам “.

Смях: Байерн пусна Анчелоти в календара

Технологиите навлизат все по-осезаемо във футбола и все по-често се залага на видео арбитража. На въпрос в тази връзка, някогашният ментор на Реал Мадрид изясни: „ Само един простак може да мисли, че това не е нужно. Технологиите дават решение на доста проблеми. За благополучие ще ги има на идния Мондиал. С тях ще се избегнат доста проблеми и полемики “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР