Бившият наш футболист Иван Тодоров се бори с онкологично заболяване

...
Бившият наш футболист Иван Тодоров се бори с онкологично заболяване
Коментари Харесай

Онкоболните Иван и Георги, заклещени в Китай, с отворено писмо до Бойко Борисов

Бившият наш футболист Иван Тодоров се бори с онкологично заболяване и сега се намира в отдалечен Гуанджоу - сърцето на Китай, където се лекува. Заедно с него е и 19-годишният Георги Арнаудов от град Пазарджик, който също като него се бори с онкологично заболяване към този момент повече от една година. С Георги е и неговата майка Ана Арнаудова, която 24/7 неразделно е до детето си и съпреживява неволите му като свои.

Иван е в болничното заведение в Китай от началото на месец февруари, а семейство Арнаудови са пристигнали на 23.03.2020 година.

Двете момчета са същински бойци, тъй като с изключение на с поставените им тежки диагнози се изправиха и против подлия COVID-19. Вместо боязън, те демонстрираха храброст и извънредно борбен дух. Към днешна дата редица аеролинии са отсрочили всички собствен постоянни полети към Европа най-рано до края на месец май. След направени всевъзможни запитвания Иван и Георги схващат, че единственият вид за пътешестване назад към родината е непостижим нито ФИЗИЧЕСКИ, нито ФИНАНСОВО за тях, написа trafficnews.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР