Бившият народен представител от СИК Емил Димитров, известен като Емо

...
Бившият народен представител от СИК Емил Димитров, известен като Емо
Коментари Харесай

Добра вест: Емо Фаса загуби Етрополе, бяга пак в Халкидики

Бившият депутат от СИК Емил Димитров, прочут като Емо Фаса, претърпя проваляне в изборите за кмет на Етрополе! Положителната вест пристигна след 2-рия тур в неделя, когато Димитър Димитров, братовчед на добре оправящият се в схемите, не съумя да се вреди за още един мандат в локалната власт.

Новият кмет на старопланинския град се назовава Владимир Александров, зад който застана локална коалиция „ Българска социалистическа партия за България “. Той завоюва изборите на втория тур, съгласно данните от ЦИК със 100% обработени протоколи на секционните изборни комисии в Общинската изборна комисия (ОИК).

Съгласно информацията от уеб страницата на Централната изборна комисия, за новия кмет са дали своята поддръжка 3631 души, което е 53,38%. Съперникът му, досегашният кмет Димитър Димитров, претендент на МК „ Коалиция Левица! “, събра 3102 гласа, равняващи се на 45,60%.

Едва 1,01 на 100 от гласуващите са маркирали, че не поддържат никого, съгласно ръководителя на ОИК.

Според източници от общината, след загубата в изборите, Емо Фаса възнамерява да се върне в първокласното си жилище в Халкидики, защото бизнес схемите на неговата фамилия към този момент няма да зависят от публичните поръчки в Етрополе.

Инфо: narod.bg

 

Тагове: Емо Фаса избори Етрополе димитър димитров балотаж схеми
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР