Бившият нападател на Рома и националния отбор на Италия Франческо

...
Бившият нападател на Рома и националния отбор на Италия Франческо
Коментари Харесай

Франческо Тоти: Пристрастих се към хазарта, Илари иска да ми вземе всичко

Бившият нападател на Рома и националния тим на Италия Франческо Тоти проговори пред " Кориере каузи Сера " за раздялата със брачната половинка си Илари Блази. Двамата загърбиха над 20-годишен брак и поеха в разнообразни направления. Тоти към този момент има нова жена до себе си, до момента в който за Илари Блази не е известно да е оформила нова двойка.

" Прочетох доста тълкования за раздялата ни, които не бяха правилни. Не е истина, че аз пръв съм я предал. Това е, което желая да кажа, с цел да спрат спекулациите, които нанесоха ущърб и на моите деца. Имах сложен житейски интервал, пристрастих се към хазарта. Баща ми умря от ковид. Тогава имах най-голяма потребност от нея, а тя не беше до мен.

И аз не съм непогрешим, трябваше да й отстранявам повече внимание. През септември предходната година потеглиха клюки, че тя има връзка. Аз персонално видях известията в телефона й с покана да се видят в хотелска стая.

Илари ми взе сбирката от часовници и опустоши банковата ми сметка дружно със своя татко. Тя желае да ми отнеме всичко. Аз не се интересувам от материалното, а желая своите деца. Обичам ги повече от себе си. Надявам се да стигнем до съглашение ", разяснява Тоти пред " Кориере каузи Сера ", представен от " Телеграф ".
 Франческо Тоти подреди Салах измежду 10-те най-хубави футболисти в света
Франческо Тоти подреди Салах измежду 10-те най-хубави футболисти в света

" Ако бях президент на Рома, щях да платя най-малко 200 милиона евро за него "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР