Бившият нападател на отлетя за САЩ, където ще се присъедини

...
Бившият нападател на отлетя за САЩ, където ще се присъедини
Коментари Харесай

Стаси отлетя за САЩ: Това е една крачка напред в моята кариера

Бившият нападател на отлетя за Съединени американски щати, където ще се причисли към новия си тим.

Юношата на " сините " подписа с Чикаго Файър през декември и след дълга процедура по изваждане на работна виза, към този момент ще може да е част от тима. Иванов не скри вълнението си и разгласи, че прави крачка напред в кариерата си.

" Аз съм един експерт и когато би трябвало да играя за някой тим, го върша на 100%. Това е една крачка напред в моята кариера и към моята фантазия. Аз доста рано започнах да упражнявам с мъжкия тим, само че последователно заиграх, тъй като разликата сред мъжкия и юношеския футбол е доста огромна.
Смятам, че се показах добре. За първи път ми се случва да отида в чужбина, само че това е една крачка в моята кариера и би трябвало да подхваща тази стъпка. Ще направя всичко належащо, с цел да се приспособявам, колкото се може по-бързо и да заиграя, колкото се може по-рано ".

" Не мога да кажа дали решението е вярно. Ще видя какво ще стане. Моята цел е да съм жив и здрав, което е най-важното и да заиграя и да покажа това, което мога ".

" Доста хора се свързаха с мен от Чикаго и най-вероятно ще ме чакат на летището, когато дойде ", съобщи Станислав Иванов на Летище " София ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР