Бившият нападател на Милан и Ювентус Филипо Индзаги не се

...
Бившият нападател на Милан и Ювентус Филипо Индзаги не се
Коментари Харесай

Индзаги: Алегри сложи край на кариерата ми

Бившият нападател на Милан и Ювентус Филипо Индзаги не се сдържа в новата си автобиография, разказвайки за връзката си с футбола. Голаджията, който в този момент е треньор, разкрива по какъв начин Масимилиано Алегри го е тласнал към пенсиониране.

Някогашният италиански национал прекара ранните стадии от кариерата си в разнообразни отбори като Пиаченца и Аталанта, преди да пробие в Ювентус, където означи 89 гола в 165 мача във всички надпревари от 1997 до 2001 година Впоследствие той прекара и 11 години в Милан, с който взе на два пъти Шампионска лига.

Индзаги си спомня в биографията за какво е решил да закачи обувките на пирона през 2012 година.

„ Алегри беше този, който постави завършек на кариерата ми на състезател. Всъщност Милан и аз бяхме постигнали съглашение напролет на 2012 година да удължим контракта ми с една година. Щях да бъда значима заварка в съблекалнята, която беше изгубила Малдини, Пирло, Неста, Гатузо, Зеедорф в границите на малко време. Съществени фигури, които бяха оставили дълбока празнота. Не бих предявил искания.... Галиани беше благополучен да откри това решение с мен ".

„ Алегри, въпреки това, го отхвърли, той не ме искаше повече в съблекалнята и сподели на шефовете, като помоли договорът ми да не бъде възобновен. За мен това беше удар. ”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР