Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Робин ван Перси засипа с

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Робин ван Перси засипа с
Коментари Харесай

Маркъс Рашфорд се намира във формата на живота си

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Робин ван Перси засипа с похвали Маркъс Рашфорд и разгласи, че той се намира във формата на живота си.

25-годишният футболист към този момент има рекордните в кариерата си 27 гола в границите на сезона, завоюва Купата на Лигата и е основната фигура за това " алените дяволи " са на на 1/4финал в Лига Европа и полуфинал за ФА Къп.

" В момента той евентуално се намира във формата на живота си. Начинът по който играе, по който наподобява изцяло съсредоточен, а също така и се забавлява. В момента той просто има задача " съобщи Ван Перси пред формалния уебсайт на тима.
 Вегхорст се размечта за требъл
Вегхорст се размечта за требъл

" Хубаво е да бъда част от тези триумфи "

" Още от ранните му години обаче се виждаше, че той ще успее, тъй като проби в първия отбор напълно млад. Сега просто всичко си пристигна на мястото и това значително се дължи на него, само че също по този начин и на треньора и съотборниците му " добави нидерландецът, който вкара 58 гола за Юнайтед.

" Ако погледнете връзката му с Бруно Фернандеш да вземем за пример, ще видите, че тя е нещо неповторимо. Такова схващане имаш със напълно малко хора в кариерата си. А и не става все по-силен. Сега към този момент от гледната ми точка на треньор мога да кажа, че е ужасно да работиш с играчи като Рашфорд. Нещата обаче са взаимни, тъй като съм сигурен, че той е доста удовлетворен от Ерик (Тен Хаг). В момента чувството е, че във всеки мач, в който играе, той ще направи нещо решаващо, без значение кой е противникът. Феновете също са удовлетворени, тъй като той прави това във всеки мач " сподели още Ван Перси.

Рашфорд отпадна от мачовете на Англия против Италия и Украйна, само че се чака да бъде на линия за конфликта с Нюкасъл на 2 април.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР