Бившият нападател на Левски Валери Божинов обяви пред Sportal.bg, че

...
Бившият нападател на Левски Валери Божинов обяви пред Sportal.bg, че
Коментари Харесай

Божинов: Не е нормално Михайлов да не пази в Левски, това е някакво лично отношение

Бившият нападател на Левски Валери Божинов разгласи пред Sportal.bg , че прехвърлянето му в Турция няма да се реализира и заради тази причина през есента ще играе с фланелката на Ботев (Враца). Също по този начин футболистът разяснява и някои процеси при сините. По-конкретно Божинов засегна тематиката с вратарския пост и нежеланието на треньора Петър Хубчев да залага на Николай Михайлов, който седи на пейката за сметка на Милан Миятович.

“Не е обикновено народен вратар да не пази. Хубчев го викаше в националния тим, а в този момент не залага на него. Не съм сигурен, само че съгласно мен това е някакво персонално отношение”, разяснява Божинов, който се чуди за какво в ЦСКА-София и Левски играят толкоз малко българи.

“Не е обикновено да играят толкоз малко българи в двата тима. Звезда влepe в ШЛ със 7-8 сърби в състава, Динамо (Загреб) продава хърватски футболисти за милиони, а при нас се купуват и продават единствено чужденци”, добави Божинов, който сподели, че приветства решението на Красимир Балъков да извика Бодуров в националния тим, макар че бранителят не играе в клубния си отбор ЦСКА-София. efbet Лига 8 кръг, неделя 1 септември  ЦСКА-София 2:2краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР