Бившият нападател на Левски Роналдо откри головата си сметка в

...
Бившият нападател на Левски Роналдо откри головата си сметка в
Коментари Харесай

Роналдо с първи гол за Ростов

Бившият нападател на Левски Роналдо откри головата си сметка в Русия. Бразилецът през зимата беше продаден от " сините " в Ростов и към този момент изигра четири мача за отбора от града, ситуиран на река Дон.

Роналдо донесе точка на сегашния си клуб, вкарвайки изравнителния гол за домакинското тъждество 2:2 с последния в класирането Сочи. Двубоят беше част от програмата на 23 кръг на съветската Премиер лига.

Егор Голенков даде задатък на Ростов още преди изминаването на първата минута от дуела. Само пет минути по-късно Кирил Кравцов изравни. В 35-ата минута еквадорецът Саул Гуарирапа реализира поврат за гостите. В добавеното време на първата част Роналдо изравни за домакините.

Бившият бразилски футболист на Левски остана на терена съвсем до края на мача. В четвъртата минута на добавеното време той отстъпи мястото си на Иван Комаров.

Ростов няма загуба в шампионата към този момент пет следващи мача, е на девето място в съветската Премиер лига с актив от 31 точки, до момента в който Сочи е на последната 16-а позиция с 15 точки, като това беше пето поредно тъждество за отбора от черноморския съветски курорт.
 Агентът на Роналдо: Доволни сме от втората победа на Ростов
Агентът на Роналдо: Доволни сме от втората победа на Ростов

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР