Бившият нападател на Атлетико Мадрид, Челси, Ливърпул и Милан Фернандо

...
Бившият нападател на Атлетико Мадрид, Челси, Ливърпул и Милан Фернандо
Коментари Харесай

Официално: Торес последва Иниеста в Япония

Бившият нападател на Атлетико Мадрид, Челси, Ливърпул и Милан Фернандо Торес публично удостовери на конференция, че ще се причисли като свободен сътрудник към японския клуб Саган Тосу.

През последния сезон той игра за родния си Атлетико, само че след края на акцията договорът му изтече и той напусна клуба. Торес договаря известно време с новия си тим, като имаше интервал, в който се смяташе, че договорката е пропаднала. Саган Тосу сега са на предпоследното 17-о място в Джей Лигата, побеждавайки само в 3 мача от досегашните 15 през сезона.
Fernando Torres announces he will join Japanese side Sagan Tosu

A post shared by Bleacher Report Football (@brfootball) on Jul 10, 2018 at 12:50am PDT

Хлапето, както е прочут играчът, означи 10 гола за “рохибланкос” през миналата акция, като е и измежду най-титулуваните футболисти в Европа с титли от Шампионската лига и Лига Европа, а също и Купата на ФА. С националния тим на Испания, за който има над 100 мача, е повторен европейски първенец, а през 2010 година победи на Мондиала в ЮАР.

Преди няколко седмици някогашният съотборник на Торес в “Ла Фурия Роха” Андрес Иниеста също мина в японски тим - Висел Кобе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР