Бившият началник на полицейското управление в Банско Иван Попов оглавява

...
Бившият началник на полицейското управление в Банско Иван Попов оглавява
Коментари Харесай

Прогноза на Struma.com - потвърдена! Бившият началник на ПУ на МВР - Банско Иван Попов застава начело на полицейското управление в Разлог

Бившият шеф на полицейското ръководство в Банско Иван Попов оглавява ПУ на Министерство на вътрешните работи в Разлог, научи Struma.com.

Министър Бойко Рашков е разписал назначението му и от идната седмица той ще поеме руля на полицейско ръководство, чийто резултати са извънредно незадоволителни.

Доскоро отпред на разложката полиция бе Васил Джизов от престъпна полиция Благоевград, който бе върнат още веднъж в службата си в Благоевград преди месец. Направен беопит отпред на разложкото ръководство да застане чиновник от полицията в Гоце Делчев, само че министър Рашков избра Попов.

За това, че Попов ще оглави ръководството писахме преди няколко дни, само че тогава нямаше още подписана заповед на министъра.

Иван Попов е прочут в региона на Банско и Разлог. След като няколко години бе отпред на полицията в Банско, той непринудено напусна поста по времето на ексдиректора на ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград ст. комисар Дойчин Дойчинов, и отпътува на работа в София.

Попов напъваше да се върне в ръководството в Банско, само че там шеф е софиянецът Кирил Стоянов, който макар мераците на някои да бъде заменен, към момента е отпред на ръководството, освен това ръководейки го добре.

Полицейското ръководство в Разлог има потребност от здрава ръка, с цел да излезе от будната кома, в която е,и Иван Попов е поел отговорността да го реанимира и съживи. В ПУ на Министерство на вътрешните работи -Разлог в икономическа полиция работи брачната половинка на Попов, която евентуално ще бъде преместена в друго полицейско ръководство, с цел да се избегне спорът на ползи.
Петя Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР