Бившият модел и актриса Ирена Милянкова се е омъжила за

...
Бившият модел и актриса Ирена Милянкова се е омъжила за
Коментари Харесай

Маргина стана кум на Ирена Милянкова! Бившият модел каза „да” на Никола Чолаков в Гърция

Бившият модел и актриса Ирена Милянкова се е омъжила за брокера на първокласни недвижими парцели Никола Чолаков, научи HotArena .

Щастивото събитие минало в стеснен фамилен кръг от 20 души . Бившата половинка на Ирена и татко на 4 от децата й  - Росен Чолов, не е бил измежду поканените. Чолата научил, че Милянкова се е задомила пост фактум. 

Според осведомени, персонално някогашния сикаджийски необут Красимир Маринов, по-известен като Големия Маргин, е кумувал на сватбата на семейство Чолакови . Именно той се намесил при раздялата й с Чолата, защото някогашната половинка на Ирена минавал за един от най-близките хора на братя Маргини. Милянкова получила уверението на Големия Маргин, че Чолата няма да й основава никакви проблеми в бъдеще. За да избегнe нашествието от папараци, Милянкова станала госпожа Чолакова в прилежаща Гърция. Южната ни съседка е обичаната им дестинация. 

Съпругът на синеоката хубавица е татко на петото й дете – Виктория , която се роди преди 2 години. С раждането на момиченцето хлапетата в фамилията им станаха 7 на брой, защото от предходни свои връзки Чолаков също има 2 деца. През януари Съни от хитовата крими поредност „ Под прикритие ” стана брокер на месеца във компанията за недвижими парцели, в която работи. Многодетната майка се възпламени по бизнеса около новия си мъж, с който са дружно от 4 години. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР