Бившият ММА боец Любомир Симеонов, по-известен като Любо Чука, който

...
Бившият ММА боец Любомир Симеонов, по-известен като Любо Чука, който
Коментари Харесай

Любо Чука забрави за нощния живот след раздялата с Шаламанова

Бившият ММА войник Любомир Симеонов, по-известен като Любо Чука, който понастоящем е и фешън необут, е в развой на превъзмогване на трагична разлъка с дългогодишната си възлюбена Димка Шаламанова. Миналата есен 210-сантиметровият татуиран великан, която в миналото бе охранител на Христофорос Аманатидис – Таки, се е разделил изненадващо с надарената дизайнерка след 6-годишен взаимен живот.

 

Раздялата сред него и Димка, която се е случила преди няколко месеца, е била безусловно цивилизована и по взаимно единодушие. Оттогава обаче здравенякът е изгубил всякакво предпочитание за всемирски и нощен живот и се пробва да лекува любовната си драма с усилени тренировки и непрекъсната работа по стилната си марка Luda.

 

Неотдавна Симеонов подписал контракт с втори шивашки завод в Перник, където се създават проектираните от него панталони, тениски, шапки и чорапи, трансформирали се в шлагер измежду подрастващото потомство. До наскоро с тази активност беше ангажирана изгората на Любо Чука.

 

Любомир Симеонов и Димка Шаламанова се залюбиха през лятото на 2015 година в миг, в който Чука имаше нерешени проблеми с родното правораздаване.

 

Някогашният гребец от школата на ЦСКА беше измежду подсъдимите в Специализирания углавен съд по дело за търговия с дрога и налагане на силов монопол над пласьорите на кокаин в София. През 2020 година Любо Чука беше дефинитивно оневинен по всички повдигнати му обвинения.

 

Приятели на Симеонов описват, че любовта му с Димка Шаламанова е преобразила тогавашния началник на защитата на Таки и го е вкарала в правия път. Под давление на оправната красавица Чука заряза престъпната активност и се впусна в дебрите на стилния бизнес. Симеонов откри собствен личен бутик за мъжка мода на бул. „ Витоша “ и за негативно време съумя да наложи марката Luda като желана измежду младежите. Към днешна дата месечните обороти в бутика и онлайн магазина на Любо Чука, надвишават 200 000 лева

 

Познати на 210-сантиметровият великан подмятат, че дизайнерката Димка зарязала Любо дни откакто той взел участие в уречен всеобщ пердах сред хулигани от агитките на „ Левски “ и немския „ Айнтрах (Франкфурт), провел се в София в края на август м.г. преди мача сред двата тима в шампионата Лига Европа и приключил с безапелационна победа за родните ултраси. След като Димка научила, че нейният любим е раздавал юмруци, нарушавайки обещанието си да не се занимава с боища, последвал героичен фамилен скандал, приключил с разлъка сред двамата.

 

Преди да се залюби с Димка Шаламанова, Любо Чука живя близо десетилетие на фамилни начала с моделката Милена Евтимова, от която има две деца. Макар да е в обтегнати връзки с тогавашната манекенка Милена, някогашният ММА войник поставя грижи за децата си и се старае нищо да не им липсва. Любо Чука всеки уикенд е със синовете си, които интензивно упражняват бокс и гребане.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР