Бившият министър в кабинета на Кирил Петков Даниел Лорер разказа

...
Бившият министър в кабинета на Кирил Петков Даниел Лорер разказа
Коментари Харесай

Лорер: С баба ми видяхме професор да бърка в кофите. Това е нашата социология след 12 години управление на ГЕРБ

Бившият министър в кабинета на Кирил Петков Даниел Лорер описа в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия история обвързвана с баба му.

Запитан дали от " Продължаваме промяната " ще съумеят за един месец да настигнат ГЕРБ, който, по социологически данни на " Тренд ", им води с пет %, той отговори:

" Ще ви кажа коя е същинската социология, която надълбоко ни вълнува и ни движи напред. За мен тя се заключва в една преживелица с моята обичана баба, лека й пръст, която си отиде преди няколко месеца. С нея постоянно се разхождахме и излизайки от нейния дом един ден, в кофата за отпадък ровеше един възрастен човек. Аз потеглих с нея в другата посока, само че тя ме дръпна назад, заведе ме при него, потупа го по рамото и му сподели: " Проф. Георгиев, по какъв начин сте? " Той се обърна и те се разплакаха дружно. Ето това е тъжната социология след 12 години ръководство на ГЕРБ. Това са изоставените хора на България. България, която оставя професорите си да ровят в кофи за отпадък ", сподели той и добави, че по никакъв метод не биха управлявали с партията на Бойко Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР