Бившият министър на вътрешните работи Богомил Бонев открито се подигра

...
Бившият министър на вътрешните работи Богомил Бонев открито се подигра
Коментари Харесай

Богомил Бонев: Тагарев може да ни умори от смях - БТР-те не можели да се движат през сняг...

Бившият министър на вътрешните работи Богомил Бонев намерено се подигра на сегашния министър на защитата Тодор Тагарев поради изявлението му, че БТР-те, които даваме на Украйна, не можели да се движат, без да е разчистен снегът пред тях.

Ето какво написа Бонев във Facebook:

Тагарев може да ни умори от смях. БТР-ите, които харизваме на Украйна, не ставали за фронта и не можели да се движат през сняг. Трябвало преди този момент някой (Фандъкова сигурно) да разчисти.

Този дали в миналото е виждал тази съветска машина по какъв начин се задвижва и по какъв начин върви като всъдеход?


 

Припомняме, че през вчерашния ден Тодор Тагарев съобщи пред публицисти в Народното събрание във връзка ветото на президента Радев:

„ Тези машини са дадени на основаните Вътрешни войски от 80-те години и не са употребявани от жандармерията. За Министерство на вътрешните работи те изрично са с отпаднала нужда. Това не са машини, с които могат ( бел.ред. украинската войска ) да тръгнат в офанзива, само че в избрани условия си правят работата. Това са колесни машини и не могат да бъдат употребявани при сняг, първо би трябвало да минат снегорини, с цел да разчистят. За защита на границата би трябвало високо проходима техника “, изясни министърът.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР