Бившият министър на вътрешните работи Богомил Бонев атакува във Фейсбук

...
Бившият министър на вътрешните работи Богомил Бонев атакува във Фейсбук
Коментари Харесай

Богомил Бонев нарече Костов перач на крадени пари

Бившият министър на вътрешните работи Богомил Бонев нападна във Facebook някогашния министър председател Иван Костов. В обявата Бонев визира тематики, свързани с ръководството на Съюз на демократичните сили от 1999 година до 2001 година и предишното на десницата.

Във вторник пред БиТиВи министър-председателят от 1997 до 2001 година Иван Костов сподели, че прокуратурата готви провокация против него посредством Национална агенция за приходите. Именно тези негови думи провокираха гнева на Бонев, който бе свален от поста вътрешен министър от Костов при грандиозни структурни промени в кабинета на 21 декември 1999 година

Публикуваме целия текст без редакторска интервенция:

Половин милион може да се изтегли от семейство пенсионери единствено при следните условия:
Ако банкерът им дължи назначението си, в случай че подават на загадка сметка същата сума с лихвите и, в случай че не заплащат никакви вноски. Да се удовлетвори банката от депозита.
Това се назовава пране на пари, уважаеми другарю доцент по политикономия на социализма.
Същото като да издържаш една партия 10 години, която не е помирисала власт, да харчиш за структури и избори, да отчетеш в Сметната палата максимален брой донори на сумата от 5 хиляди лева На които ти си раздавал парите за дарения, та да ги изпереш. Най-голям брой донори, повече от донорите на партията, която е на власт.
И най-после Елена да ти каже:
- Айде стига с това ДСБ, че не останаха пари за децата.
Перач на крадени пари си, доценте. И си проличава от километри.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР