Бившият министър на регионалното развитие от ГЕРБ Николай Нанков трябваше

...
Бившият министър на регионалното развитие от ГЕРБ Николай Нанков трябваше
Коментари Харесай

Бивш министър обяснява на ПП как се гласува в България

Бившият министър на районното развиване от ГЕРБ Николай Нанков трябваше да направи в детайли пояснение на сътрудника си от Политическа партия Искрен Митев, по тази причина по какъв начин се гласоподава в България

Според представителя от Политическа партия у нас имало проблем с гласуването, тъй като „ младежите учили в чужбина преди години “ не можели да упражнят правото си избор, тъй като излизало, че живеят в други страни.

„ Искрене, ти съществено ли?! Защо не си питате новата шефка на Групово дело ГРАО. Нали огромен напън беше да си я назначите “, написа Нанков под поста на Митев.

Бившият министър добавя, че точно от ГРАО са заличили и съпредседателят на Политическа партия Асен Василев, както и всички тези български жители, които не дават отговор на условието за уседналост, което е рекламентирано ясно в Изборния кодекс.

Припомняме, че финансовият министър Асен Василев не съумя да гласоподава в Хасково, тъй като е премахнат от описите. Според справката по адресна регистрация той живее в Съединени американски щати. Василев съобщи, че отива към общината, с цел да позволи казуса. 



Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР