Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед и Челси Жозе Моуриньо е

...
Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед и Челси Жозе Моуриньо е
Коментари Харесай

Моуриньо призна, че е готов да поеме Нюкасъл

Бившият управител на Манчестър Юнайтед и Челси Жозе Моуриньо е подготвен да седне на масата за договаряния за треньорския пост в Нюкасъл с новия притежател шейх Халед бин Зайед Ал Нехаян, в случай че получи позвъняване за това.

Хора, които съставляват шейха, са покрай реализиране на закупуването на клуба от настоящия притежател Майк Ашли, а договорката се чака да бъде публично приключена до няколко седмици.

Jose Mourinho 'open for talks' to replace Rafa Benitezhttps://t.co/EIqfGDqYeI pic.twitter.com/jkelhfnQwg
— The Sun Football (@TheSunFootball) June 9, 2019
Сегашният ментор на отбора Рафаел Бенитес води договаряния от месеци със остарялото управление, само че по този начин и не е постигнал сделка до този миг за продължение на своя договор.

Моуриньо пък отговори на въпроси свързани с сходна вероятност, изказвайки се ласкаво за отбора и означи своята връзка с клуба от британския север, която пък минава през неговия наставник в специалността - Боби Робсън.

“Ще ми хареса да отида там. Харесвам концепцията да ида в дома на мистър Робсън. Харесва ми това възприятие, одобрявам стадиона, одобрявам и атмосферата там. Те са страхотни, имат доста въодушевени почитатели, одобрявам джордитата”. съобщи Моуриньо, с което ускори слуховете за сходна изненадваща опция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР