Бившият марокански тенисист Юнес Рашиди беше изхвърлен от спорта до

...
Бившият марокански тенисист Юнес Рашиди беше изхвърлен от спорта до
Коментари Харесай

Мароканец доказано уредил 135 мача

Бившият марокански тенисист Юнес Рашиди беше изхвърлен от спорта до края на живота си, откакто беше приет за отговорен в уреждането на 135 мача - най-големият брой нарушавания от един човек, откриван в миналото в спорта, заяви Международната асоциация за тенис-интегритет (ИТИА).

36-годишният Рашиди е взел участие в споразумяване на мачове с двама алжирски играчи, които напълно неотдавна бяха глобени от ИАТА. Случаите и на мароканеца, и на алжирците са открити след взаимна работа сред ИАТА и белгийската полиция.

" По делото се произнесе самостоятелният чиновник за битка с корупцията Джани Сублиер, която откри всички обвинявания за доказани от нужните доказателства. 135-те нарушавания или уредени мачове са в действителност фрапираща цифра и тя наложи санкция в размер на 34 хиляди $ като допълнение към възбраната да се занимава със спорт до края на живота си ", сe споделя в изказване на ИАТА през днешния ден, разпратено по мейла до разнообразни медии.

Рашиди, който в кариерата си доближава най-високо равнище в ранглистата на ATP до 473-о място на двойки, сега е със възбрана да играе, да бъде треньор или да участва на каквото и да било тенис-събитие, което е под контрола на АТР или на Международната федерация по тенис (ИТФ).

Наричан Кралят на уредените мачове, Юнес Рашиди се бил фокусирал върху шампионати от ниско равнище, в които медийното отразяване не е изключително огромно, както и аудитория съвсем не е имало. Но индивидът има изненадваща поредност в участия на шампионати, които се намират за залагане в някои не изключително известни букмейкъри.

Организацията ИАТА е основана на среща сред всички тенис-организации на международно равнище с ясната концепция да следи само и единствено честността на дуелите и да следи за нередности.
 Бербатов: България е на осмо място в Европа по уредени мачове
Бербатов: България е на осмо място в Европа по уредени мачове

Посочи три от тях

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР