Бившият ляв бек на Патрис Евра коментира темата за хомосексуалистите

...
Бившият ляв бек на Патрис Евра коментира темата за хомосексуалистите
Коментари Харесай

Евра шокира: Имаше поне по двама гейове във всеки мой клуб

Бившият ляв бек на Патрис Евра разяснява тематиката за хомосексуалистите във футбола. Френският футболист съобщи пред Le Parisien съобщи, че във всички тим, в който е играл, е имал най-малко по двама съотборници с нетрадиционна полова ориентировка. Той също разкри отношението на някои от играчите по тази тематика.
" Когато бях в Англия, те довеждаха някого да приказва с отбора за хомосексуализма. Някои от моите сътрудници споделяха: " Против религията ми е, в случай че има педераст в тази съблекалня, дано той напусне клуба " и сходни мнения ", разкри Евра.
" По това време споделих: " млъкнете! " Играех с футболисти, които са гейове. Лице в лице, те се откриваха пред мен, тъй като ги беше боязън да приказват по различен метод. Имаше най-малко двама футболисти на клуб, които са гейове. Но в света на футбола, в случай че го разкриех, край ", добави той.
Французинът обаче не разкри в кой британски клуб се е случило това. Освен за Манчестър Юнайтед, той игра и за Уест Хем сред 2018 и 2019 година В момента във Висшата лига няма намерено хомосексуални играчи, само че клубовете работят върху развиването на толерантността към тях с разнообразни акции.
Единственият намерено хомосексуален футболист Джош Кавало направи самопризнание през предходната година, вследствие на което срещна доста хомофобски мнения. Футболистът на Аделаида Юнайтед съобщи след мача с Мелбърн Виктори предходната седмица, че няма да се прави, че не вижда хомофобията, проявена от противниковите последователи.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР