Бившият комисар на службата за управление на извънредни ситуации в

...
Бившият комисар на службата за управление на извънредни ситуации в
Коментари Харесай

Бившият шеф на управлението на извънредните ситуации в Ню Йорк Джоузеф Еспозито почина на 73 години: „Определение на обществена услуга“

Бившият комисар на службата за ръководство на изключителни обстановки в Ню Йорк Джоузеф Еспозито умря след борба с рак, заяви кметът Ерик Адамс късно в понеделник. Той беше на 73.

Еспозито, който неотдавна е работил под управлението на Адамс като заместник-комисар в градския отдел по постройките, беше разказан от кмета като „ формулировка за социална услуга “.

„ Той работи интензивно за града си, до края. И го остави на по-добро място “, написа Адамс в изказване, оповестено на X.

Услугата на Еспозито в градското държавно управление обгръща десетилетия и безчет рецесии, в това число управление на реакцията на полицията в Ню Йорк като шеф на отдела след атентатите от 11 септември.

Роденият и учтив гражданин на Бруклин заемаше тази влиятелна позиция в полицията на Ню Йорк от 2000 година до 2013 година Той беше необятно почитан в отдела, като е служил на съвсем всички униформени длъжности и също по този начин ръководеше реакцията на полицията на Ню Йорк при урагана Санди през 2012 година

Пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР