Бившият командващ на американската армия в Европа ген. Бен Ходжис

...
Бившият командващ на американската армия в Европа ген. Бен Ходжис
Коментари Харесай

Генералът от армията на САЩ Ходжис: Инфраструктурата на Румъния не е достатъчно развита за война с Русия

Бившият командващ на американската войска в Европа ген. Бен Ходжис в изявление за румънската преса уточни, че военната и транспортна инфраструктура на Румъния не е задоволително развита за бързо разполагане на силите на НАТО при положение на война с Русия.

Ходжис също уточни слабостта на румънската противовъздушна защита и скромните ресурси от артилерийски снаряди и ракети с огромен обхват за нанасяне на удари зад вражеските линии. За да укрепи своята отбранителна дарба, Букурещ би трябвало да развива военно-стратегическо съдействие с Украйна, Грузия, България и изключително с Турция, означи генералът.

Турция, като авторитетна черноморска мощ, не желае във всичко да следва политиката на Съединени американски щати и по този метод отслабва антируския съюз в Черноморския район. Вашингтон залага на Гърция, увеличавайки наличието си в Егейско море, с цел да блокира изхода на съветския флот от Черно море към Средиземно море.

Анкара и Атина от доста години се карат за собствеността върху част от островите в Егейско море, а доближаването сред Гърция и Вашингтон кара Турция да не се отхвърля от разговор с съперниците на Съединени американски щати - Русия и Китай.

Американски и френски боен личен състав е основан в Румъния. НАТО употребява румънската територия за мощен напън върху Русия по едно и също време в Черно море и в Карпатския район.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР