Бившият командос от специалните части Пеньо Гатевски, известен като Гатьо,

...
Бившият командос от специалните части Пеньо Гатевски, известен като Гатьо,
Коментари Харесай

Вижте половинките на Гатьо и Николай от „Игри на волята“

Бившият командос от специфичните елементи Пеньо Гатевски, прочут като Гатьо, разгласява фотография със знойна хубавица. До в този момент я държеше надалеч от хорските очи. Снимката завоюва стотици лайкове и поздравления за хубостта на партньорката му.

Пловдивчанинът Гатьо е на 41 години. В армията има 150 скока с парашут. Бил е на две задачи в Ирак, където е взел участие във военни дейности. Беше известно, че е женен с две деца, само че никой не беше виждал брачната половинка му. В предаването здравенякът постоянно е твърдял, че държи на фамилните полезности.

Николай Костадинов, неговият непосредствен сътрудник в риалити формата, също се фука с апетитна хубавица. Културистът, който отпадна от шоуто в предаването на 28 септември по медицински аргументи, люби красивата Елена. Двамата са дружно от 4 години и обществено показват връзката си.

Спортистът е от София и има трето място в европейски шампионат по културизъм. За себе си споделя, че е най-силният мъж в „ Игри на волята “. Вдига 500 кг на лег преса и има най-големите крайници в България.

Тази година рекорден брой претенденти изявиха предпочитание за присъединяване. Над 8000 души се записаха в предварителните кастинги, само че единствено най-хубавите съумяха да стигнат до Арената, борейки се за огромната премия от 100 000 лв..

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР