Бившият кмет на Младост Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна

...
Бившият кмет на Младост Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна
Коментари Харесай

Иванчева първо получила разрешение, а после забрана да се включи в протест

Бившият кмет на " Младост " Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова са получили при започване на месеца позволение да нарушат мярката си домакински арест, с цел да се включат в митинг против назначението на Иван Гешев за основен прокурор, само че през днешния ден, 50 минути преди началото на събитието, това им е било неразрешено. Съобщи през днешния ден Иванчева за " Дневник ", като изпрати и двете избрания по проблема на Апелативния профилиран углавен съд.

Двете с Петрова са под домакински арест, откакто на първа инстанция бяха наказани за пожелан рушвет от състав на Специализирания углавен съд.

Десислава Иванчева разгласи през предходната седмица, че ще се кандидатира за кмет на София на идните локални избори, а някогашната й заместничка - за кмет на регион " Младост ". Отмененото позволение за излизане идва ден, откакто до медиите беше пратена информация, че в прокуратурата ще бъде подаден сигнал, в който се твърди, че Иванчева стои зад сюжет за събаряне на държавното управление.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР