Бившият кмет на Каварна Цонко Цонев обяви нов рокфест, а

...
Бившият кмет на Каварна Цонко Цонев обяви нов рокфест, а
Коментари Харесай

Кметъла прави нов рок фест край морето

Бившият кмет на Каварна Цонко Цонев разгласи нов рокфест, а първите обявени имена и мястото навяват, че той може да се трансформира в едно от огромните музикални събития в България.
Фестивалът ще се споделя "Хепи ленд мюзик ", ще бъде на 25 километра южно от Варна и ще се организира през цялото лято, оповестява "Офнюз ".
Първите концерти са на 25 и 26 май 2018 година, а първото оповестено огромно име е на Primal Fear - една от най-известните немски метъл банди.
Близо до морската столица германците ще показват част от репертоара от 20-годишната си история, побрана в 11 студийни албума, последният от които излезе предходната година - "Rulebreaker ".
Това не е първи концерт за групата в България. Родните пауър метъл почитатели сигурно помнят участията на бандата у нас. През 2010 година Primal Fear заби пред няколко хиляди почитатели на фестивала в Каварна, а през 2012 година - в София.
В същата вечер ще забележим и сърбите от Alogia. Техният концерт ще бъде на 26 май, а ден по-рано на сцената на фестивала ще излязат и Mirror, Saints N Sinners, подкрепени от българска страна от БТР.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР