Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров обяви окончателно, че

...
Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров обяви окончателно, че
Коментари Харесай

Стилиян Петров каза „не“ за президент на БФС и посочи най-подходящия

Бившият капитан на националния тим Стилиян Петров разгласи дефинитивно, че не има намерение да се кандидатира за президент на БФС. " Зная, че мнозина биха ме подрепили за позицията президент на БФС. Разговарял съм с много хора, няма да го укривам. Това ме радва и мисля, че съм си заслужил това внимание. Водил съм доста диалози, само че безусловно до нищо не се стигна. Аз съм поел ангажимент към напълно различен план сега. Така че моят отговор е не на въпроса дали Стилиян Петров ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз ", съобщи някогашният национал пред " Хоризонт ", представен от Gong.bg.

" За да се кандидатира човек за президент на Българския футболен съюз, то той би трябвало да е напълно в България. Аз не пребивавам непрекъснато в България. Моите цели и визии са в напълно друга посока. Говорил съм с много хора. Мисля, че има по-силни претенденти от мен. Доста хора, когато получат такова предложение, алтернатива, оферта, скачат с двата крайници. Не забравяйте, че на футболистите егото ни е малко допълнително. Ние си мислим, че знаем да управляваме и знаем всичко. Аз си зная моите благоприятни условия. Аз зная, че това е една концепция и когато стана в по-напреднала възраст, може би ще пристигна още веднъж. Но сега аз не съм вярното лице и човек, който може да направи тази смяна.

Той за следващ път съобщи, че някогашният му съотборник от ЦСКА и националния тим Бербатов е най-подходящият човек за поста.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР