Бившият капитан на националния отбор по футбол и лидер на

...
Бившият капитан на националния отбор по футбол и лидер на
Коментари Харесай

Попето размаха пръст на Европа: Лавината идва!

Бившият капитан на националния тим по футбол и водач на Левски Ивелин Попов направи рамносметка на отминалия сезон. 26-кратните първенци се пребориха за присъединяване в Лигата на конференциите, откакто победиха с 2:0 Арда в баража на " Георги Аспарухов ".

Попето е позитивно надъхан за идната еврокампания и предизвести противниците в обществените мрежи, че не ги чака нищо хубаво против " синята лавина ".
 Попето: На Левски не му отива да бъде четвърти
Попето: На Левски не му отива да бъде четвърти

" Не сме отговорни, че договорите на футболистите на Арда изтичат "

" Поредният дълъг и тежък сезон, низ от радостни и тъжни мигове, сбъднати фантазии и " изпепелени " очаквания... На моменти борбата изглеждаше изгубена, а огромната цел - надалеч оттатък хоризонта.

Но не и за нас, не и за " Левски ". Тогава, когато всички ни бяха отписали, си казахме: " Никой, с изключение на нас самите! " В ДНК-то на " Левски " е да се бори до дъно, до момента в който не прозвучи последният съдийски сигнал.

И този път още веднъж успяхме. Трудно, тежко, с доста пот, с доста болежка и крепко стиснати зъби стигнахме в точния момент за пътуването, което ни следва... Европа, чакай ни! " Синята " лавина идва! ", написа Попето.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР