Бившият капитан на националния ни тим Стилиян Петров е на

...
Бившият капитан на националния ни тим Стилиян Петров е на
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Бербатов трябва да заема ръководна длъжност в БФС

Бившият капитан на националния ни отбор Стилиян Петров е на мнение, че положителният му другар Димитър Бербатов би трябвало да заеме управителна позиция в българския футбол. Също по този начин той обърна внимание на националния ни тим, както и на световната обстановка с пандемията от COVID-19.

Ето част от изявлението му пред " 24 часа ":

" Всичко пристигна от това, че просто доста от хората не схванаха, че настъпиха промени, с които би трябвало да се свикне. След тази пандемия няма по какъв начин да продължим както преди. Всеки би трябвало да се пази самичък. Няма кой различен да те пази. Надявам се, че в скоро време ще има излаз от обстановката.

Гледам огромна част от мачовете в България, когато имам време. още веднъж е в елита и проследявам с още по-голям интерес. Техен мач мога да пропусна само при много сериозен ангажимент, по-късно обаче си го връщам на записа. Човек не би трябвало да не помни от кое място е тръгнал.

Представянето на националния тим демонстрира, че не се работи вярно на всички равнища във футбола ни. Като се стартира от децата и се стигне до БФС. Изход постоянно има, само че би трябвало смяна, работа и професионализъм. Липсва ясна и ефикасна конструкция в цялата система.

Димитър Бербатов би трябвало да заема управителна служба в БФС. Човек с визия, разсъдък, неизменност и прагматизъм. Той е една от тези емблематични и самостоятелни персони. Бербатов знае, че постоянно може да се обърне към мен за съвет и за поддръжка. В името на положителното на българския футбол ", показа рекордьорът по мачове за България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР