Бившият капитан на германския национален отбор Лотар Матеус бе осолено

...
Бившият капитан на германския национален отбор Лотар Матеус бе осолено
Коментари Харесай

Бивш селекционер на България коментира проблемите на Бундестима

Бившият капитан на немския народен тим Лотар Матеус бе осолено сериозен към Бундестима след загубата му от Турция (2:3) в седмичната си колонка във вестник " Билд ".

" Гюндоган и Кимих не могат да бъдат дружно в средата на терена, видяхме го и на Световното състезание. Твърде са идентични. Разбира се, че и двамата са от международна класа, само че не е добре за тима, както и за тях, да играят дружно ", написа международният първенец от 1990 година. " Мисля, че единият от тях би трябвало да играе паралелно с Паскал Грос или Леон Горецка ", даде съвет той

Матеус, който в един интервал бе и слекционер на националния тим на България, подлага на критика новия селекционер Юлиан Нагелсман, че макар наближаването на Европейското състезание, продължава да прави опити. Срещу Турция Кай Хаверц игра за първи път като краен бранител. " Има прекалено много опити. Мислех, че всичко е свършило с уволнението на Ханзи Флик. Основната система на Германия би трябвало да бъде 4-2-3-1 ", завърши Лотар Матеус.
 Турция излъга Германия в контрола
Турция излъга Германия в контрола

Съседите ни надиграха Бундестима с 3:2 в Берлин
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР