Бившият капитан на Челси Джон Тери е на път да

...
Бившият капитан на Челси Джон Тери е на път да
Коментари Харесай

Джон Тери става треньор в Саудитска Арабия?

Бившият капитан на Челси Джон Тери е на път да направи треньорски пробив в саудитската професионална лига. Легендарният защитник е на път да поеме Ал Шабаб, откакто е постигнал джука сделка с клуба.

42-годишният някогашен футболист е бил потърсен от управлението на Ал Шабаб, като се чака Тери да подпише напълно скоро двугодишен контракт с клуба, като се чака да получава и висока заплата.

Джон Тери сега работи като съветник в академията на Челси, като има контракт до 2024 година в клуба. От „ Стамфорд Бридж “ изрично няма да му попречат, в случай че доближи до сделка с Ал Шабаб, което съгласно медиите на Острова, се чака да се случи до края на седмицата.

Ал Шабаб не се смята за един от главните кандидати за спечелването на трофея в Саудитска Арабия по отношение на новата конюнктура в лигата, само че в предходните сезони клубът от Рияд е един от кандидатите за първото място в лигата.

Като ментор Джон Тери е бил асистент на Дийн Смит в Астън Вила, както и в Лестър, само че в никакъв случай не заставал отпред на професионален тим. 42-годишният англичанин е водил единствено гарнитури от детско-юношеската школа на Челси.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР