Бившият канцлер на Обединеното кралство Куаси Квартенг обяви, че ще

...
Бившият канцлер на Обединеното кралство Куаси Квартенг обяви, че ще
Коментари Харесай

Бившият канцлер на Обединеното кралство Куаси Квартенг ще се оттегли на следващите избори

Бившият канцлер на Обединеното кралство Куаси Квартенг разгласи, че ще се отдръпна като народен представител на идващите общи избори в Англия.

Г-н Квартенг, който съставлява Spelthorne, в Съри, сподели във вторник, че е уведомил своята изборна асоциация предходния ден, че няма да се бори на изборите, които се чака да се проведат по-късно тази година.

Той сподели: „ За мен беше чест да прислугвам жителите на Спелторн от 2010 година и ще продължа да го върша през останалото време в Народното събрание. повече от 100 години и господин Kwarteng обезпечи болшинство от 18 393 на последните избори.

Повече от 80 депутати оповестиха, че ще изоставен английския парламент на идващите избори, повече от 74-те, които се пенсионираха през 2019 година в това число повече от 50 консерватори или някогашни консерватори.

Идвайки от дясната страна на Консервативната партия, господин Квартенг беше основен съдружник на Лиз Тръс и служи като неин канцлер за 38 дни, преди да бъде уволнен на фона на хаоса, причине...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР