Бившият изпълнителен директор на Милан Адриано Галиани разказа как се

...
Бившият изпълнителен директор на Милан Адриано Галиани разказа как се
Коментари Харесай

Галиани разказа за какво съжалява, докато бе в Милан и за идеята Кака и Ибра в Монца

Бившият изпълнителен шеф на Милан Адриано Галиани описа по какъв начин се е опитал да притегли Кака в настоящия си клуб Монца и дали в миналото е имало опция Франческо Тоти да заиграе на „ Сан Сиро “.

„ Опитах се да доведа Кака в Монца през предходната година. Опитах доста, само че заради фамилни каузи той избра да остане в Сао Паоло. Същото говорихме и с Ибра, само че с проблемите към ковид към този момент не сме го обсъждали “, съобщи Галиани.

„ Преди пандемията от COVID-19 бях уверен, че Монца може да завоюва промоция за Серия А на 1 юли 2021 година. Надявам се, че този ужасяващ вирус няма да промени проектите ни, изясни той пред Скай Спортс.

„ Президентът Силвио Берлускони желае за първи път да класира отбора в Серия А. Това е единственият ломбардски клуб, който в никакъв случай не е играл в елита. Това е сантиментална цел и продължаваме да имаме тази вяра “, сподели Галиани.

По време на изявлението някогашният изпълнителен шеф на „ росонерите “ описа какви са най-големите му разочарования по време на трансферните пазари.

„ Имам две неща, за които скърбя за годините си в Милан. Единият е Алесандро Дел Пиеро, който можехме да вземем от Падова, а другият е Кристиано Роналдо от Спортинг Лисабон. Тоти? Не смятам това, за нещо, за което да скърбя, тъй като той в никакъв случай не е желал да напусне Рома. Ние го уважавахме, само че в никакъв случай не сме били близо до него “, съобщи Галиани.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР