Бившият изпълнителен директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге не вярва,

...
Бившият изпълнителен директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге не вярва,
Коментари Харесай

Румениге не вярва, че Байерн ще се раздели с Нойер

Бившият изпълнителен шеф на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге не има вяра, че клубът ще се раздели с контузения вратар Мануел Нойер през лятото. " Взаимното почитание е прекалено много за сходно решение. И двете страни знаят какво да чакат една от друга ", сподели Румениге в изявление за " Билд ". 
 Тер Стеген пожела бързо възобновяване на Нойер, само че желае да е новият титулярен вратар на Бундестима Тер Стеген пожела бързо възобновяване на Нойер, само че желае да е новият титулярен вратар на Бундестима
Нойер, който има контракт с Байерн до юни 2024 година, се възвръща, откакто получи травма в края на сезона, до момента в който караше ски по време на ваканцията си. " Наскоро срещнах Мануел инцидентно. Той ми направи доста положително усещане. Все още е доста упорит. Убеден съм, че ще се върне в Байерн ", сподели Румениге, добавяйки, че се надява да го види да води Германия по време на семейството им на Евро 2024.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР