Бившият изпълнителен директор на Автомагистрали ЕАД Стоян Беличев обясни защо

...
Бившият изпълнителен директор на Автомагистрали ЕАД Стоян Беличев обясни защо
Коментари Харесай

Стоян Беличев обясни защо не освобождава шефския стол в Автомагистрали

Бившият изпълнителен шеф на " Автомагистрали " ЕАД Стоян Беличев изясни за какво не напуща поста си . С отворено писмо той отговори на служебния районен министър арх. Виолета Комитова , че не са разговаряли по тази тематика и че бил изпратил шест писма. Повод за сегашното е изказване на служебния министър по Българска национална телевизия в събота, 12 юни.

" Законът за обществените предприятия ме задължава добросъвестно да извършвам служебните си отговорности до вписането на нов ръб и нов изпълнителен шеф в Търговския указател. Отсъствието ми от работното място за повече от 3 работни дни без извинителна причина би ми донесло обвиняване в занемареност ", се споделя в писмото.

Той стимулира оставането си на поста с неналичието на вписан в Търговския указател нов директорски съвет. Причината е, че по смисъла на Закона и отразеното в Търговския указател, аз към момента съм представляващ " Автомагистрали " ЕАД с всички последващи от това отговорности и отговорности.

Беличев не оспорва решението за премахване на настоящия съвет на шефовете, както и заповедта й за назначение на нов ръководещ ръб. Предстои вписването му и до момента в който то не е реалност, законът няма да бъде изпълнен и промяната няма по какъв начин да е в действие , изясни Беличев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР