Бившият италиански национал Джанлуиджи Буфон заяви, че първият мач на

...
Бившият италиански национал Джанлуиджи Буфон заяви, че първият мач на
Коментари Харесай

Буфон: Мачът между Катар и Еквадор беше разочароващ

Бившият италиански национал Джанлуиджи Буфон съобщи, че първият мач на Световното състезание по футбол сред домакините от Катар и състава на Еквадор е бил разочароващ.

" Чувството е необичайно, тъй като нормално страстите са доста съществени, а този път не е по този начин. Не знам дали поради отсъствието на Италия, или тъй като шампионатът се организира през зимата, по средата на сезона ", разяснява Буфон в изявление пред Rai Radio1.
 Еквадор бързо отчая домакините от Катар Еквадор бързо отчая домакините от Катар
" Церемонията беше красива, само че мачът беше разочароващ. Очаквах повече от Катар. Но мисля, че огромната отговорност им повлия. По мое мнение те са много по-силен отбор от това, което видяхме през вчерашния ден. Не са привикнали да играят на такива шампионати, пред цялостен стадион и евентуално това им се отрази ", добави още той.

Попитан дали би предпочел националният отбор на Италия да беше изгубил финала на Евро 2020, само че да се беше класирал за Световния шампионат в Катар, именитият вратар, който в този момент играе за Парма, отговори: " Зависи от възрастта. На 40, евентуално бих предпочел да печеля Европейското, тъй като не бих имал различен късмет. Но, в случай че бях по-млад, присъединяване на Световно състезание е нещо, което не бих заменил за нищо друго ", показа Буфон.
 Буфон уточни изненадващия тим, който ще поддържа на Световното Буфон уточни изненадващия тим, който ще поддържа на Световното
Джанлуиджи Буфон разкри още, че ще поддържа Камерун на Мондиал 2022. „ Подкрепям техния отбор още от Световното през 1982-а и има няколко футболисти, които съм запазил в сърцето си. Знам наизуст целия състав на Камерун от шампионата през 1990 година ", изясни стражът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР