Бившият играч на NFL Серджио Браун е в неизвестност, а майка му е открита мъртва близо до рекичка в предградие на Чикаго, съобщи полицията

...
Бившият играч на НФЛ Серджио Браун е в неизвестност, а
Коментари Харесай

Бившият играч на НФЛ Серджио Браун е в неизвестност, а майка му е намерена мъртва в събота близо до рекичка в предградие на Чикаго, според полицията.

Семейството на Браун и майка му, Миртъл, алармираха полицията, след като казаха, че не са успели да намерят или да се свържат с нито един от тях, се казва в съобщение за пресата от полицейското управление на Мейуд.

„Полицейските служители на Мейуд подадоха доклад за изчезнало лице и започнаха да правят опити да намерят и двамата“, се казва в съобщението за новините.

Властите претърсиха широк район и откриха неотзивчивото тяло на Миртъл близо до рекичка зад дома й, според отдела.

Съдебната медицинска служба на окръг Кук установи, че 73-годишната Миртъл е починала от множество наранявания, свързани с нападение, а начинът на смъртта е убийство, според записите, получени от филиала на CNN WBBM.

35-годишният Серджио Браун игра за Нотр Дам, преди да подпише с Пейтриътс от Нова Англия като свободен агент през 2010 г. Той игра седем сезона в НФЛ като член на Пейтриътс, Индианаполис Колтс, Джаксънвил Джагуарс и Бъфало Билс.

Разследването продължава и полицията в Мейуд казва, че всеки, който има информация, може да се свърже с анонимна линия за сигнали на 708-450-1787.

Денис Диас, водещият следовател по случая, не отговори на искането на CNN за допълнителна информация.

CNN се свърза с членове на семейството на Серхио и Миртъл Браун, но не получи отговор веднага.

Видео от WBBM показа полицейска лента, отцепваща жилищна улица в предградието на Чикаго, докато полицията реагира.

„Мъртъл, тя беше изключителна жена и се надявам, че е на правилното място и е с Бог“, каза Карлос Кортес, съседът на Миртъл Браун, пред WBBM. „Както казах, никога не бих очаквал това след милион години.“

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР