Бившият играч на Милан Златан Ибрахимович взе отношение по темата

...
Бившият играч на Милан Златан Ибрахимович взе отношение по темата
Коментари Харесай

Ибрахимович: Трябва да се помогне на Тонали, ако наистина е пристрастен към хазарта

Бившият състезател на Милан Златан Ибрахимович взе отношение по тематиката с екс халфа на " росонерите " Сандро Тонали, който е упрекван, че е залагал в незаконни платформи и може да получи съществено наказване.

" Знам единствено малко за протичащото се. Иначе не съм забелязал нещо необичайно със Сандро. Но човек не би трябвало да дава оценки, без да знае всичко. Ако Тонали в действителност е привързан към хазарта, то би трябвало да му се помогне, тъй като това е като опиат. И аз съм бил в казина, тъй като всеки прави с парите си това, което желае. Но би трябвало да осъзнаваш обстановката и да се усещаш ", съобщи Ибра. 

Той си напомни моменти от времето, когато бе съотборник с Тонали на " Сан Сиро ":

" Когато дойде в Милан от Бреша (б.р. 2020 г.), той реализира фантазията си. В първия сезон той обаче по-скоро се държеше като почитател на клуба. Обясних му, че това не е добре. Трябваше да направи крачка напред и да се трансформира във футболист, който да взема решение мачовете, тъй като по този начин щеше да радва ентусиастите ".

" Още през цялото време се виждаше, че Сандро е мощен физически, само че, с цялото ми почитание, да играеш за Бреша не е като да си в Милан. В Милано задачите, манталитетът и напрежението са други. Ако Милан загубеше, аз бях първият, който идваше да ти се скара. После чак бяха треньорът, клубът, почитателите. Ясно е, че всеки се нуждае от време, с цел да израсне като футболист и човек, а съотборниците би трябвало да оказват помощ. Футболът постоянно е бил групов, а не самостоятелен спорт ", приключи Ибрахимович.
 Сандро Тонали се разплакал, признавайки хазартната си взаимозависимост
Сандро Тонали се разплакал, признавайки хазартната си взаимозависимост

Ще се лекув

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР